Başkan Babaoğlu’ndan  Anlamlı 23 Nisan Videosu

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocukların başrolde olduğu, duygu yüklü ve bir o kadarda etkileyici video yayımladı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun sosyal medya hesabından, “"Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir" M.Kemal Atatürk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.” İfadesiyle paylaştığı kutlama videosu izleyenlerden tam not aldı.

GÜZELLİKLERİN MİMARI

Çocukların belediye personelleriyle görev yaptığı sahnelere yer verilen videoda, zabıta, mühendis ve iş makinası operatörleri canlandırıldı. Yarının büyükleri ve tüm güzelliklerin mimarı olarak lanse edilen çocuklara ait sahnenin sonunda Başkan Babaoğlu’nun makamında küçük bir kız çocuğu kararlar alırken görülüyor.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Başkan Babaoğlu’nun mesajı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait görüntülerle tamamlanan video büyük ilgi gördü. Görüntüler Başkan Babaoğlu’na ait facebook hesabı, twitter hesabı ve BizimTurgut adlı instagram hesabından yayınlandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER