Hastanedeki Çocukları ve Meslektaşlarını da Unutmadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 15 çocuğa top dağıtma projesiyle yola çıkan ve gelen desteklerle bu rakam 1000'e çıkaran Sağlık çalışanı Yasemin Seyhun Kaymaz ile Tiyatro Sanatçısı Sema Sultan Türer; gün boyunca dağıttıkları top ile onlara jest yaptı.

Hastanedeki Çocukları ve Meslektaşlarını da Unutmadı

Çocukları toplarla buluşturdular

Pandemi döneminde en çok yorulan ve yıprananların başında gelen gizli kahramanlardan Yenikent Devlet Hastanesi’nin neşeli ve yardımsever sağlık çalışanı Yasemin Seyhun Kaymaz ile Tiyatrocu arkadaşı Sema Sultan Türer; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda giydikleri palyaço kostümü eşliğinde sokak sokak dolaşarak, çocuklara top dağıttı. Sokaktaki jestlerinde sonra çalıştığı Yenikent Devlet Hastanesi’ne geçen hastanenin neşe kaynağı Yasemin Seyhun Kaymaz; acilde bulunan çocuklara ile çocuklarına da ulaştırması için doktorlara, hemşirelere ve sağlık çalışanlarına top hediye ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Yenikent Devlet Hastanesi’ni unutmadı

Pandemi döneminde çok yorulduk yıprandık üzüldük. En çokta ailelerimizden en çokta çocuklarımızdan ayrı kaldık” diyen Sağlık çalışanı Yasemin Seyhun Kaymaz; “Pandemi döneminde en çokta ailelerimizden en çokta çocuklarımızdan ayrı kaldık. Biz bir sağlık ordusuyuz. Bu projede arkadaşlarımı nasıl unutabilirdim. Bu vesileyle bende çalıştığım hastaneme mesai arkadaşlarıma sürpriz yapayım dedim. İlk önce beni tanıyamadılar. Sonra gördüler ki hastanenin neşe kaynağı ben. Acil serviste doktorlarımız ve arkadaşlarıma da top hediye ettik. Biraz da olsa o kasvetli havayı dağıtma sevincini yaşadım. Biz bir sağlık ordusunun askerleriyiz” diyerek, duygularını dile getirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER