MHP'li Pilavcı'dan yangın sonrası ilk açıklama...

Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, ilçesinde meydana gelen orman yangınıyla ilgili üzüntüsünü belirterek, yangına müdahale eden ekiplere ve vatandaşlara da teşekkür etti MHP'li Belediye Başkanı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: İlçemizde 11 Ağustos Salı günü saat 14. 30 sularında bir orman yangını meydana geldi.

MHP'li Pilavcı'dan yangın sonrası ilk açıklama...

Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, ilçesinde meydana gelen orman yangınıyla ilgili üzüntüsünü belirterek, yangına müdahale eden ekiplere ve vatandaşlara da teşekkür etti

MHP'li Belediye Başkanı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İlçemizde 11 Ağustos Salı günü saat 14.30 sularında bir orman yangını meydana geldi. Rüzgarında etkisiyle hızla yayılan yangın havadan ve karadan müdahaleyle çok kısa bir sürede kontrol altına alınmıştır.
Geçmiş olsun dileklerini ileten ve verdikleri desteklerden dolayı da ayrıca İl ve İlçe Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.
Büyük özveriyle çalışan, Orman İşletme Müdürlüğümüz, İtfaiye, 112 Acil, Jandarma, Emniyet, SEDAŞ, SASKİ ve Belediye personelimiz ile vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah bizleri böyle felaketlerden korusun.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2020, 13:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER