Pamukova'da uçak düştü ihbarı

Pamukova ilçesi Gökgöz Mahallesi’nde eğitim uçağı düştü ihbarı yapıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. incelemeler sonucu ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

Pamukova'da uçak düştü ihbarı

Pamukova'da meydana geldiği belirtilen uçak düşmesiyle ilgili olarak  jandarmaya  bir vatandaş tarafından ihbarda bulunuldu. 
Bunun üzerine bölgeye jandarma ve  AFAD ekipleri sevk edildi.
Bu arada ihbarda bulunan kişiyle görüşen jandarma '9 yaşındaki torunum bir uçağın düştüğünü söyeyince bende jandarmaya ihbarda bulundum' dediğini belirtti.
Bölgede aramalar sürüyor.

GÜNCELLEME

ASILSIZ İHBAR ÇIKTI!

Öte yandan olayın gerçek yüzü sonradan ortaya çıktı. İddialara göre durumun ismi öğrenilemeyen 9 yaşındaki çocuğun asılsız ihbarı olduğu öğrenildi.

EKİPLER İNCELEME YAPIYOR

Haberi alması ardından ihbar edilen bölgeye gelen Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün konu ile ilgili açıklama yaptı. Özen, “Gökgöz Mahallesi’nde eğitim uçağının düştüğü ile ilgili bir ihbar geldi. Onun üzerine jandarma komutanını aradım. Aynı haber ona da gelince hemen olay yerine intikal ettik. Şimdi belediyemizin drone’unu da çağırdık. Drone ile arama yapacağız. İnşallah asılsız ihbardır. Pamukova’da eğitim uçaklarına hizmet veren bir havaalanı var. İstanbul Havacılık okuluna ait. Onlarla yaptığımız görüşmeler sonunda uçağın onlara ait olmadığına anlaşıldı” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2021, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER