Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun"

TBMM’nin kuruluşunun 101. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Ekrem Yüce, “Çocuklar ve gençler ülkemizin yarınları, geleceğimizin en kıymetli değerleridir. 23 Nisan’ı bu yıl da koronavirüs salgını nedeniyle bir araya gelemeden geçiriyoruz. İnşallah nice 23 Nisan’lara sağlıklı günlerde kavuşmayı diliyor, tüm çocuklarımızın gününü kutluyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Koronavirüs salgını dolayısıyla 23 Nisan heyecanının evlerde yaşandığına dikkat çeken Başkan Yüce, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Geleceğimizin ışığı çocuklar

Başkan Ekrem Yüce, sağlıklı günlerle birlikte bayramların yeniden bayram olacağını söyleyerek, “İnsanlık bugün salgınla mücadelesini sürdürüyor. Bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı evlerde yaşanıyor. İnşallah sağlıklı günlerde yeniden bayramlarımızı en iyi şekilde idrak edeceğiz” dedi. Yüce, çocuklar ve gençlerin ülkenin gelecek ışığı olduğunu vurguladığı açıklamasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER