Siz hayal edin Eleganza Ajans gerçekleştirsin!

Eleganza Ajans, “hayal gücünüzü kontrol altına alın” sloganıyla reklam, tanıtım ve eğitim danışmanlık sektöründe öncü bir kuruluş olmak adına kurulmuş bir ajanstır.

Siz hayal edin Eleganza Ajans gerçekleştirsin!

Eleganza Ajans, dijital satış ve pazarlama konusunda uzman, eğitim ve danışmanlık hizmetine yıllarını veren, girişimci Ferit ŞEKERLİ tarafından 2016 yılında Sakarya merkezli olarak kurulmuştur.
Eleganza Ajans, “hayal gücünüzü kontrol altına alın” sloganıyla reklam, tanıtım ve eğitim danışmanlık sektöründe öncü bir kuruluş olmak adına kurulmuş bir ajanstır.

Genç ve Dinamik ekibiyle Sakarya’nın ilk ve tek bütünleşik ajansı olan Eleganza Ajans;

- Dijital Pazarlama
-Sosyal Medya Yönetimi
-Logo & Kurumsal Kimlik
-Web Sitesi (E-Ticaret),(SEO)
-Mobil Uygulama
-Sinema Reklamları
-Reklam Filmi
-Medya Planlama
-Reklam Danışmanlığı

konularında sınırsız hizmet vermektedir.
*Eleganza Ajans uzman ekipleri, markanızı analiz ettikten sonra, uygulamaya konulacak medya planlarınızı belirler, proaktif ve reaktif biçimlerde markanızı korumayı ve güçlendirmeyi hedefler, sosyal medya kampanyanızın hedef kitlenize ulaşım sürecindeki yol haritasını çıkartır ve hedef kitlenize ulaştıktan sonra hakkınızdaki pozitif algıyı korumayı, negatif algıyı köreltmeyi amaçlar.
*Eleganza Dijital Pazarlama Ajansı, markaların sosyal medya stratejilerini uzman bakış açısıyla oluşturmakta, sosyal medya hesaplarını hedef kitleyle markayı buluşturacak şekilde yönetmektedir. 

*Eleganza ajans, aynı zamanda dijital iletişim ve dijital pazarlamaya yönelik fark oluşturacak sosyal medya kampanyalarını, Instagram, Facebook ve diğer kanallarda kullanarak hayata geçirmektedir. 

*Eleganza ajans, markanızın kurumsal kimliği için gereken tüm çalışmaları yapar.

*Eleganza ajans, markanız için gereken E-Ticaret ve web sitesini özel olarak tasarlar, seo çalışmaları ile destekler.

*Eleganza ajans, markanız için reklam filmi, katalog çekimi süreçlerini en iyi şekilde gerçekleştirir.

*İşinin uzmanı Eleganza Ajans ekibi, kampanya oluşum sürecinde bir araya gelerek her yönden en verimli yolu belirleyerek kendi alanlarında kampanya geliştirme süreci kapsamında çalışmaya başlar. Sosyal Medya Kampanyası süresince ve bitiminde de, markanızın pozitif algısını korumak için çalışmalarını yoğun biçimde sürdürür. Bunlara ek olarak, markanızın kampanya öncesi ve sonrası dijital performansını ölçerek size periyodik olarak rapor hazırlar.


6 yıllık tecrübe ve 300’ün üzerinde referans ile Yeni Dünya Düzenine doğru yol alan Eleganza; Daima Yenilikçi, Gelişen, Araştırmacı çalışma ruhuyla EN İYİSİ olmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Eleganza hizmetlerinden yararlanmak, dijital dünyaya ayak uydurmak ve sürekli gelişen, dikkat çeken bir MARKA olmak için ELEGANZA AJANS’a ulaşın…

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2022, 09:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER