Tosbiq Karavan Camp Caravan İstanbul Fuarı'nda yeni Jr. Tosbiq Modelini tanıttı

Kamp deneyimi yaşamak isteyen doğa tutkunları, 5-10 Ekim tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen 3. Camp Caravan İstanbul Fuarı'nda buluştu. Tosbiq Karavan’da fuarda yerini aldı.

Tosbiq Karavan Camp Caravan İstanbul Fuarı'nda yeni Jr. Tosbiq Modelini tanıttı

Profesyonel kampçıların yanı sıra kamp deneyimi yaşamak ve şehir stresinden kurtulmak isteyen karavan tutkunları, 5-10 Ekim'de gerçekleştirilen 3. Camp & Caravan Fuarı'nda buluştu. Sakarya Karavan markası olan Tosbiq Karavan’da yeni Jr. Tosbiq modelini ve Tosbiq 3-80 cam modelini tanıtmak için fuarda Hall:5’te yerini aldı.

Tosbiq Karavan Satış Müdürü Ufuk Akın ve Proje Müdürü Zelkif Sarı; “Pandemiden sonra ciddi bir talep oldu. Bizler de Tosbiq Karavan olarak doğa severlerin ihtiyaçları doğrultusunda üretim gerçekleştirme gayretindeyiz. Bundan önceki katılım sağladığımız fuarlar’da Tosbiq 3-80 modelimizle yerimizi almıştık. AR-GE çalışmalarımız sonucu ürün portföyümüze 2 karavan modeli daha kattık. Bunlar Tosbiq 3-80 cam modeli ve Jr. Tosbiq oldu.

Cam Modelimiz doğa severler tarafından çokça talep ediliyordu. Bizde bu talebi karşılamak için gerekli çalışmalar yaparak üretimini gerçekleştirdik. Güneş korumalığı sayesinde fonksiyonel özelliklere sahip bir model oldu.

Jr. Tosbiq Modelimiz ise çok kullanışlı ve daha uygun fiyatlı bir model oldu. İlk kez bu fuarla birlikte tanıtımını yapıyoruz. 450 kg. ağırlığında olan Jr. Tosbiq modelimiz mx. 700 litre saklama alanı kapasitesine ve mutfak tezgahından dış duş setine kadar fonksiyonel donanıma sahip.

Yeni modellerimizi tanıttığımız ve satışa sunduğumuz bu fuarda büyük bir heyecan yaşıyoruz. Heyecanımızı paylaşmak istediğimiz karavan severleri ziyaretimize bekliyoruz.” açıklamalarında bulundular.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER