Tuzla'da fabrikada patlama

Tuzla Orhanlı sanayi bölgesinde 3 katlı vernik ve boya fabrikasında patlama sonrası yangın çıktı. Fabrika önündeki araçlar ve çevredeki fabrikalarda büyük hasar oluştu. Zaman zaman patlamaların da meydana geldiği fabrikadaki yangına itfaiye müdahale etmeye çalışıyor. Yükselen dumanlar birçok ilçeden görülüyor. Hasar havadan da görüntülenirken, yangın sonrası mahsur kalan 3 çalışana henüz ulaşılamadığı belirlendi.

Tuzla'da fabrikada patlama

Tuzla'da Vernikçiler sanayi sitesi içerisinde bulunan bir vernik fabrikasında saat 13.00 sıralarında büyük çaplı patlama meydana geldi.

ALEV ALEV YANIYOR

Patlama sesi Anadolu Yakasının farklı ilçelerinden de duyuldu. Patlamanın ardından fabrika alev alev yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

PATLAMA ANI KAMERADA

Fabrikada meydana gelen patlama anı ise vatandaşın cep telefonu kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde fabrikanın yandığı esnada bir patlamanın yaşandığı ve patlama nedeniyle çevreye bazı parçaların saçıldığı görülüyor.

7 YARALI

Öte yandan NTV canlı yayına telefonla bağlanan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, patlama nedeniyle 7 kişinin yaralandığını bildirdi. Yazıcı, "İlk bilgilere yaralıların durumu iyi, ağır olan yok. 3 kişiden ise haber alınamıyor. Yangının yüzde 99'u kontrol altına alındı. Bir yandan soğutma çalışmaları yapılıyor." ifadelerini kullandı.

Patlamadan ilk görüntüler:

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2022, 14:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER