MHP'li Babaoğlu Vali Kaldırım'a meydan okudu!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın futbol üzerine, "Yeteneklerimi bilmeden bana meydan okuyanlar..." paylaşımına yanıt Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'ndan geldi

MHP'li Babaoğlu Vali Kaldırım'a meydan okudu!

MHP'li Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ı karşılıklı futbol oynamaya, maçı yönetmek üzere de Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'yi hakem olarak davet etti. 

VALİ BU PAYLAŞIMI YAPTI

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Karapürçek ziyareti esnasında çocuklarla karşılıklı pas yaptığı görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşarak, "Pandemide bu kadar olur... Karapürçek Çeşmebaşı mahallemizde açık alanda gençlerimizle biraz ter attık. Sağlıklı günlerde çim sahalarda gençlerle futbol oynamayı dört gözle bekliyorum. Yeteneklerimi bilmeden bana meydan okuyanların da o günleri iple çektiğini biliyorum" ifadesini kullandı.

BABAOĞLU DAVET ETTİ

Turgut Babaoğlu, Vali Kaldırım'ın paylaşımına yanıt olarak, "Sayın Valim, Yeşil sahada yeteneklerinizi bildiğim için size maç teklif etmiştim. Esaslı bir rakiple epeydir kozlarımızı paylaşmıyoruz. Sağlıklı günleri ve güzel bir maç ile kozlarımızı paylaşmayı iple çekiyorum Ekrem Yüce Başkanımızı da hakem olarak bekliyoruz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 09:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER