PKK'nın siyasi uzantısına destek veren Masum mudur?

Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, CHP’nin Serdivan belediye başkan adayı ve Sakarya Barosu eski başkanı Zafer Kazan, tutuklu HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile cezaevinde görüşmesine tepki göstererek, “Yazıklar olsun!” dedi.

PKK'nın siyasi uzantısına destek veren Masum mudur?

Sakarya Barosu eski başkanı Zafer Kazan, pazar günü Edirne F Tipi Cezaevinde terör soruşturmasından tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret ettiğini duyurdu. 

  

KAZAN'A İMZALI FOTOĞRAF  
Ziyaretini sosyal medya hesabından HDP'nin tutuklu eş başkanı Selahattin Demirtaş imzalı fotoğrafı paylaşarak duyuran Kazan; "Bu pazar Edirne Cezaevinde Selahattin Başkan ve Diyarbakır Belediyesi'nin halk tarafından seçilmiş meşru Başkanı Dr. Selçuk Mızraklı ile görüşmeye gittim....Keşke daha önce kendileri ile tanışsaydım görüşseydim diye iç geçirdiğim pişmanlık yaşadığım bir gündü.....Bu ülkede bir gün barışın huzurun demokrasinin ve hukukun işlediği ve hakim olduğu güzel günlere doğru meşru adımlar atılacak ama önce Selahattin Demirtaş gibi tüm siyasi tutsaklar özgürlüğüne kavuşacak..." ifadelerini kullandı.  

  

YAZIKLAR OLSUN!  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Sakarya Barosu eski başkanı Zafer Kazan'ın terör soruşturmasından tutuklu Demirtaş ile görüşmesine sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akar, "Sakarya Barosu’nun başkanıyken aynı yönetimde beraber görev yaptığım Av Zafer Kazan ile siyaseten tamamen ayrı görüşlere sahip olsak da Türk varlığına kastedenlere karşı benzer iradeye sahip olabileceğimizi düşünmekteydim. Yanılmışım. PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP’nin genel başkanlığını yapmış ve hali hazırda suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, terör örgütü üyesi olmak ve örgüt adına suç işlemek suçlamalarıyla tutuklu bulunan, kamuoyu nezdinde ise mahkumiyeti kesinleşmiş bulunan PKK yandaşını Cezaevinde ziyaret etmesi, ona yaptığı güzellemeyle meşru görmesi ve PKK söylemi olan siyasi mahkum söylemiyle destek çıkması, beni derinden üzdü. Bu kadar savrulmayı, ihanet erbaplarına bu denli sahip çıkışı beklemiyordum. Yazıklar olsun." ifadelerine yer verdi.  

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2022, 12:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER