Soyhan Sofuoğlu'ndan Ahmet Yiğit Yıldırım'a ziyaret!

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ı ziyarette bulundu.

Soyhan Sofuoğlu'ndan Ahmet Yiğit Yıldırım'a ziyaret!

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ı ziyarette bulunan Sofuoğlu ; Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı ODAK2023'ün Sakarya'da tüm vatandaşlarımıza ulaşması için yoğun gayret gösterdiklerini ifade etti. Bilgi Ocakta uygulaması ile pandemi sürecinde öğrencilerin ÖSYM, KPSS, ALES, TUS gibi sınavlara hazırlandıklarını ve büyük fayda gördüğünü, Çocuklarımızın Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan Türk Büyükleri Okuma Serisi 1 ve 2. Baskıları ile abide şahsiyetlerini daha iyi tanıdıklarını ve Şanlı Türk tarihini daha kapsamlı analiz ettiklerini ifade etti. Aynı zamanda Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan Çocuklar için hazırlanan Türk Büyükleri Okuma Serisi "Bilge Kağan" Çizgi animasyonu ile çocuklarımız tarihlerini öğrenirken eğleniyor, geleceğe daha azim ve kararlı bakıyor ifadelerini kullandı. 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ; Ülkü Ocakları Genel Merkezi olarak Türk Milletine faydalı bu çalışmaların daha geliştirilerek Türk Milletinin hizmetinde olacağını belirterek, Sakarya'lı hemşehrilerimize ve Ülküdaşlarımıza muhabbet ve selamlarını İlettiğini belirtti.

Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ömer Şanlı, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcıları Zekai Pınarbaşı, İlhan Durak ve Deniz Güzelay'ıda ziyarette bulunan Sofuoğlu yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu ; Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin emrinde, Yolbaşçımız Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın önderliğinde herzamankinden daha azimli ve kararlı bir şekilde 2023 Bölgesinde Lider Ülke Türkiye ve 2071 Dünyada Lider Ülke Türkiye vizyonu için her anlamda donanımlı kadrolar yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız ifalerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER