MHP Kadın Kolları'ndan Sağlıkçılara Moral Ziyaretleri

MHP İl ve İlçe Kadın Kadın Kolları Teşkilat Başkanları, salgın sebebiyle uzun zamandır zorlu şartlar altında mücadele eden sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

MHP Kadın Kolları'ndan Sağlıkçılara Moral Ziyaretleri

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Elif Saral Uzun, Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Akkaya Cidacı, Yardımcısı Pınar Şahin ve Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz ziyaretlere katılım sağlarak sağlık çalışanlarına çiçek hediye ettiler.

İlk olarak Araştırma Hastanesi Başhekimi Fikret Halis’i ziyaret eden MHP kadın kolları yöneticileri, daha sonra doğum evi yöneticilerinden Filiz Küni’yi ve Araştırma Hastanesi Destek Hizmetler Müdürü Yavuz Bingöl’ü ziyaret ettiler. 

Ziyarette 2020 Mart ayından beri milletimizin sağlığı için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza teşekkürü bir borç bildiklerini belirten MHP kadın kolları yöneticileri; "Kendi hayatlarını dahi ikinci plana atarak, evlerinden, ailelerinden ayrı düşerek verdikleri bu hizmetin karşılığı olarak sağlık çalışanlarımız milletimizin gönlünde eşi bulunmaz bir yere sahip oldular, açıklamasında bulundular.

"Zaman zaman yaşanan sağlıkta şiddet olaylarına da değinen MHP’li kadınlar bu olayları tasvip etmek mümkün değildir, Türk hekimleri başta olmak üzere bütün sağlık çalışanları milletimizin emanetindedir, bu olaylara yapanlara toplumumuz gerekli tepkiyi her zaman gösterecektir."  ifadelerini kullandılar. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER