“Gençlerle bir araya gelince kendimi daha genç hissediyorum”

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından ilki Pamukova’da düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Başkan Ekrem Yüce, “Bizlerin inandığı bir dava var. Hak, adalet, dürüstlük ve kalkınma davalarımız var. Gençlerimize bu dava bilincini aşılamaya çalışıyor, sık sık bir araya geliyoruz. Gençlerle bir araya gelince kendimi daha genç hissediyorum” dedi.

“Gençlerle bir araya gelince kendimi daha genç hissediyorum”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından ilki Pamukova’da düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıya Başkan Yüce'nin yanı sıra Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Çalışkan, AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Burak Çelik, partililer ve Pamukovalı gençler katıldı. Program sonunda Pamukova'daki 26 mahalleden seçilen mahalle başkanlarına mazbataları takdim edildi.

2023’de gençler en güçlü desteği verecek
Toplantının açılış konuşmasını yapan Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün, “Bu işi bir parti işi olarak görmeyin. Bu bir dava işidir. Bizler eğer davamıza sahip çıkmazsak sizlerin görmediği o eski acı günlere geri dönebiliriz. Bu yüzden işi sıkı tutmalıyız. Gençlerimizin dava bilincine sahip olması bizim tek arzumuz" dedi. Programı düzenleyen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Çalışkan ise, “Gençlik bir başka, enerjisi bir başka. Bu bizim ilk yaptığımız bir program. Bu programın devamı inşallah gelecek. Gençlik kolları çok önemli özellikle 2023 seçimlerinde önemini gösterecek. 2023 seçimlerinde biz inşallah buradan gençlerle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz. Bizlerle bir araya gelen ilçe belediye başkanımıza ve gençlerin abisi Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Pamukova’ya yeni meydan
Gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gençlere öğütlerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Bu akşam bir ilkini gerçekleştirdiğimiz önemli bir hareketin başlangıcını yapıyoruz. Gençlik başkanıma bu hareketi Pamukova’da başlatmasından dolayı teşekkür ederim. Benim çocukluk ve gençlik yıllarım bu ilçede geçti. Bizlerin inandığı bir dava var. Hak, adalet, dürüstlük ve kalkınma davalarımız var. Gençlerimize bu dava bilincini aşılamaya çalışıyor, sık sık bir araya geliyoruz. Gençlerle bir araya gelince kendimi daha genç hissediyorum. Burada gençlerle bir arada olmaktan dolayı çok memnunum. Sizlere en önemli tavsiyem şudur; en büyük kardeşlik, en büyük dostluk bu sıralardadır. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin, kimsenin bozmasına fırsat vermesin. Pamukova’mız şehrimizin güzide ilçelerinden bir tanesi. Geyve’de güzel bir meydan yaptık inşallah yeni bir güzel ilçe meydanını Pamukova’da hayata geçirmek istiyoruz. Bu konuda çalışma yapıyoruz. İnşallah Pamukova güzel ve yeni bir meydana kavuşacak" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER