Sağlığımızın teminatı, kahramanlarımıza gönülden teşekkürler

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Tıp Merkezi’nde sağlık çalışanlarını ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “Dünyadaki en kıymetli şey, sağlığımız. Sağlığımızın teminatı, kahramanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Sağlığımızın teminatı, kahramanlarımıza gönülden teşekkürler

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Tıp Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Yüce, tüm sağlık çalışanlarını özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Yüce, Tıp Merkezi’nde çalışan tüm sağlıkçılara çiçek takdim ederken hastalara ise acil şifalar diledi.

En kıymetli şey sağlık
Salgınla mücadelede özveri ve fedakârlıkları için sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını ifade eden Başkan Yüce, “Bu ülkede görev yapan tüm sağlıkçılar bizlerin kahramanıdır” vurgusu yaptı. Yüce, “Özellikle son dönemde değerini, kıymetini çok daha iyi anladığımız doktorlarımız, sağlıkçılarımız için bugün bir bayram günü. Dünyadaki en kıymetli şey, sağlığımız. Sağlığımızı korumak, hayatımızı daha yaşanabilir kılmak için fedakârca çalışan binlerce emekçi var. Sağlığımızın teminatı, kahramanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER