Hapis ve siyasi yasak istenen Ekrem İmamoğlu’nun duruşması bugün

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın duruşması bugün... Anadolu Adalet Sarayı'na araçla girişler yasaklandı. Davası olanlar belge gösterip adliyeye girebiliyor.

Hapis ve siyasi yasak istenen Ekrem İmamoğlu’nun duruşması bugün

Hapis ve siyasi yasak istenen Ekrem İmamoğlu’nun duruşması bugün

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı dava bugün görülüyor. Bir önceki duruşma 11 Kasım’da görülmüş ve dava bugüne ertelenmişti.

Ekrem İmamoğlu önceki duruşmalar gibi, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nda görülen bugün saat 11.30 sıralarında başlaması beklenen duruşmaya da katılmayacak.

İmamoğlu’na desteğe giden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Saat:11.00'de Kartal Adliyesi'nde buluşuyoruz. Şu ana kadar (aramızda:)) adliyeye girişlerle ilgili bir yasaklama! kararının gelmemiş olması ilginç ve artık normal olana şaşırıyoruz ne yazık ki…”

ARAÇLA GİRİŞLER YASAKLANDI

Önceki duruşmalarda olduğu gibi bu duruşma öncesi de polis önlem aldı. Araçla girişler yasaklandı. Davası olanlar belge gösterip adliyeye girebiliyor.

KAFTANCIOĞLU: HAY BİN KUNDUZ

Adliye çevresindeki yollar ulaşıma kapatılınca ilk attığı tweet’i alıntılayan Kaftancıoğlu “Hay bin kunduz” ifadesini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER