Bugün Sakaryaspor'un Maçı Var!

Şampiyonluk yarışında namağlup zirvede yarışa devam eden Sakarya spor, bugün Etimesgut Belediye spor ile karşılaşacak. Yeşil Siyahlılar taraftarının da desteği ile 7’de 7 yapmak istiyor.

Bugün Sakaryaspor'un Maçı Var!

TFF 2.Lig Kırmızı grupta şampiyonluk yarışı veren Sakaryaspor, ligin 15’inci haftasında bugün kendi sahasında Etimesgut Belediyespor konuk edecek. Sakarya Atatürk Stadı’nda saat 15:00’de  oynanacak olan müsabakayı Burdur Bölgesi Klasman Hakemlerinden Alper Oran yönetecek. Oran’ın yardımcılıklarını Serhat Sağır ve Buğra Han Güler yapacak. Karşılamanın dördüncü hakemi ise Mustafa Aydın olacak. Ligde geride kalan 14 maçta aldığı 9 galibiyet ve 5 beraberlik ile 32 puan toplayan Sakaryaspor zirvedeki yerini sağlama almak için galibiyet serilerine devam etmek istiyor. Yarışan namağlup devam eden yeşil siyahlılar  bugünkü Etimesgut Belediyespor karşılaşmasını galibiyet serisini 7’ya çıkarmak hem de liderliğini sürmeyi hedefliyor. Konuk ekip ise 19 puan ile ligde 12’inci sırada bulunuyor.

TARAFTAR DESTEĞİ

Zor kolay demeden her maça anı ciddiyet ile çıkma anlayışında olduklarını belirten teknik direktör Ercüment Coşkundere, geçtiğimiz hafta biraz oyun disiplininden kopunca neler olabileceğini gördük. Rakip direnci yüksek bir kadroya sahip  bizimde kazanmaktan başka düşüncemiz olmadığına göre 3 puanı almak için var gücümüz ile mücadele edeceğiz. Taraftarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2021, 10:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER