Cezaevinden izinli çıkmıştı, motosiklet kazasında can verdi

Pamukova İlçe Merkezi D-650 kara yolunda motosikletin kontrolünü kaybeden ceza evinden izinli çıkan motosiklet sürücüsü Kadir Can (63) bariyerlere çarpıp asfaltta sürüklenerek can verdi.

Cezaevinden izinli çıkmıştı, motosiklet kazasında can verdi

Kaza Saat: 21.00 sırlarında Pamukova İlçe Merkezi D-650 kara yolu Yeni Sanayi sitesi girişinde meydana geldi.

Pamukova Şeyhvarmaz Mahallesinden İlçe Merkezine seyir halinde olan Kadir Can (63) yönetimindeki 54 RH 74x plakalı motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu İlçe Merkezi yeni sanayi sitesi girişinde önce yeni sanayi sitesi girişinde bariyerlere çarpıp asfalt zeminde metrelerce sürüklendi.

Kazanın 112 sağlık ekipleri ve polis ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri motosiklet sürücüsü Kadir Can’ın öldüğünü belirledi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken kazada ölen motosiklet sürücüsü Kadir Can’ın 2016 yılı Nisan ayında Pamukova Şehvarmaz Mahallesinde aralarında miras paylaşımı konusunda husumet bulunan akrabası Ahmet Güner'i tüfekle vurarak yaraladığı ve Ferizli cezaevine gönderildiği belirlendi. Kadir Can’ın cezaevinden pandemi dolayısı ile izinli çıktığı, iznin bir yıl daha uzatıldığı anlaşıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER