Çevrimiçi Spor Kampı Başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ve Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklenen ‘Gençlik Modellemesi’ projesi kapsamında gençlere yönelik düzenlenen etkinliklere devam ediyor.  Marmara Bölge Koordinatörlüğü liderliğinde düzenlenen etkinlikler sosyal medya üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

Çevrimiçi Spor Kampı Başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı yarıyıl tatilinde gençleri spor aktivitelerden uzak tutmamak adına projeler geliştirmeye devam ediyor. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ve Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklenen ‘Gençlik Modellemesi’ projeleri gençlere rehber olmayı sürdürüyor.

Büyükşehir’in ilk etkinliği 9 Şubat Salı

Gençlik Modellemesi kapsamında hayata geçirilen ve Osmangazi Belediyesi, Sultanbeyli Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen, gençlere yönelik ‘Haydi Gençler; Evde Kalalım ama Spordan Uzak Kalmayalım’ başlıklı çevrimiçi etkinlikler başladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesinin kurumsal youtube hesabı üzerinden yayınlanacak olan ilk canlı yayın etkinliği ise 9 Şubat Salı günü saat 14.00’te başlayacak.

Bisiklet etkinlikleri Büyüşehir’den

Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Gençlik Modellemesi kapsamında hayata geçirilen ve Osmangazi Belediyesi, Sultanbeyli Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz, ‘Haydi Gençler; Evde Kalalım ama Spordan Uzak Kalmayalım’ başlıklı çevrimiçi etkinlikleri başlıyor. İlk olarak Sultanbeyli Belediyesinin Masa tenisi aktivitesi ile başlayan etkinliklere Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak bisiklet branşında yer alacağız. 9 Şubat saat 14.00’te ve 12 Şubat Cuma günü saat 14.00’te www.youtube.com/user/sakaryabld hesabından canlı yayınlanacak olan bisiklet etkinliklerinde birbirinden güzel hediyeler gençlerle buluşturulacak. Gençlerimizin bu kısıtlama zamanlarında keyifli vakit geçirmemeleri adına yarıyıl tatillerine renk katmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2021, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER