Bahçeli'den tarihi gönderme 'ADALETİ DİRİ TUTMALIYIZ'

MHP lideri Devlet Bahçeli bugün mecliste yaptığı grup konuşmasında FETÖ ile ilgili verilen tahliye kararlarına Türk tarihinde yaşanmış bir olay ile gönderme yaptı. İşte Bahçeli'nin o sözleri; "Rahmetle hatırladığımız büyük Hakanımız Fatih Sultan Mehmet’i, bir Rum Mimarla devrin Kadısı Huzur Bey’in karşısına aynı haklarla ve eşit şartlarla çıkaran bir sistemi övmeyelim ve hayranlık duymayalım da ne yapalım? Yargılanan bir cihan Padişahının suçlu bulunmasına ses çıkarmamasını ve kısasa kısas bağlamında verilen hükme razı gelmesini iftiharla anmayacağız da neyi konuşacağız?" "Adaleti diri tutmalıyız.

Bahçeli'den tarihi gönderme 'ADALETİ DİRİ TUTMALIYIZ'
MHP lideri Devlet Bahçeli bugün mecliste yaptığı grup konuşmasında FETÖ ile ilgili verilen tahliye kararlarına Türk tarihinde yaşanmış bir olay ile gönderme yaptı. İşte Bahçeli'nin o sözleri;

"Rahmetle hatırladığımız büyük Hakanımız Fatih Sultan Mehmet’i, bir Rum Mimarla devrin Kadısı Huzur Bey’in karşısına aynı haklarla ve eşit şartlarla çıkaran bir sistemi övmeyelim ve hayranlık duymayalım da ne yapalım?
Yargılanan bir cihan Padişahının suçlu bulunmasına ses çıkarmamasını ve kısasa kısas bağlamında verilen hükme razı gelmesini iftiharla anmayacağız da neyi konuşacağız?"
"Adaleti diri tutmalıyız."

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2017, 16:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER