MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ' HİÇ KİMSENİN SUÇ İŞLEME AYRICALIĞI YOKTUR!'

MHP Lideri Devlet Bahçeli, '' Hiç kimsenin suç işleme ayrıcalığı yoktur!''

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ' HİÇ KİMSENİN SUÇ İŞLEME AYRICALIĞI YOKTUR!'

MHP Lideri Devlet Bahçeli, '' Hiç kimsenin suç işleme ayrıcalığı yoktur!''




Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sn.Devlet Bahçeli, bugün yaptığı açıklamalarında bir CHP'li ve iki HDP'linin milletvekilliklerinin düşürülmesine yönelik '' İki HDP’li, bir CHP’linin milletvekilliklerinin düşürülmesi adaletin ve demokrasi ahlakının zorunlu bir gereğidir.

Nitekim kanun önünde herkes eşittir.Hiç kimsenin suç işleme ayrıcalığı veya özgürlüğü yoktur.Milletvekili sıfatını taşımalarına rağmen suç işlemiş şahısların, diğer tutuklu ve hükümlü kişilerin aksine, milletvekilliğinin sağladığı haklardan istifade talepleri, anayasal bir kuralın dönem sonuna bırakılmasını istemeleri kınanması gereken bir çelişki, aynı zamanda da haksızlıktır.Bu haksızlık giderilmiş, adalet yerini bulmuştur.

TBMM, teröre yardım ve yataklık yapan suçluların sığınacağı yer olamayacaktır.Terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanların sonu bellidir, bundan da hiç kimse muaf tutulamayacaktır.

4 Haziran 2020 tarihinde Gazi Meclis ayıklanmıştır.Sokağa göz kırpan, sokakta gelecek arayan, yeni bir Gezi çıkmazına umut bağlayan, milletimizin huzur ve güvenliğine kast eden kim olursa olsun karşılarında Türk devletinin kudretini bulacaklardır.'' ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2020, 15:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER