MHP'DEN YETKİLİLERE VE VATANDAŞLARA ÇAĞRI

MHP'DEN YETKİLİLERE VE VATANDAŞLARA ÇAĞRI


Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Halil Hakan Oturak, bugün sosyal mesafe kuralına uyum ve maske kullanımının eksikliği hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Oturak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada:

Sokağa çıkma yasakları kalktığından beri vatandaşlarımızda tedbirlerin uygulanmasına yönelik ciddi eksikler gözlemlediğini belirterek, kamu sağlığının korunması adına daha bilinçli ve duyarlı olunması gerektiğine dikkat çekerek vatandaşlara kendi sağlıkları ve toplum sağlığı açısından tedbirlere uyulması için çağrıda bulundu.

Aynı zamanda cezai işlem ve denetim işini yapan yetkilileri göreve davet eden Oturak, günün belli saatlerinde yoğun olan işletmelerde tedbirsizlikler olduğunu belirterek şunları söyledi:

 

Adapazarı merkezi bilindiği üzere nüfusun ve işleyişin yoğun olduğu bir bölge. Günün belli saatlerinde belli noktalarda yapılacak kritik denetlemeler, şehir sakinlerinin gerekli ehemmiyeti göstermeleri için faydalı olacaktır. Yetkilileri göreve çağırıyorum.” diyerek

Kendisinin ve toplumun sağlığını düşünmeden hareket eden ve bu güzel günlerde bizleri tekrar eve hapsetmek için gayret gösteren kişilere, müsaade etmesinler” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2020, 11:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER