TÜRKAV Sakarya Şubesinden Anlamlı Konferansta MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy konuk olacak!

TÜRKAV Sakarya Şubesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında konferans düzenlenecek. Türkav Sakarya Şube Başkanı Recai Ciran bütün Sakarya halkını konferansı dinlemeye davet etti.

TÜRKAV Sakarya Şubesinden Anlamlı Konferansta MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy konuk olacak!

29 Ekim 2021 Cuma günü saat 19.30 da Orhangazi Kültür Merkezindeki konferansın konuğu MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi ERSOY olacak.

Cumhuriyetin 100.yılında Milli Kültür, Milli Siyaset ve Milli Devlet üzerine Düşünceler" konulu konferans için Türkav Genel başkanı Ebubekir Korkmaz ve genel merkez yöneticileri nin yanısıra İstanbul,Gebze, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Bilecik şube başkanları da katılım sağlayacak.

MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ve MHP Sakarya Teşkilatının tam kadro katılım sağlayacağı konferansa ilginin oldukça yoğun olduğunu Söyleyen Türkav Sakarya Şube Başkanı Recai Ciran, Cumhuriyetimizi dualarla kuran ve yüceltmemiz için bize Emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yad ediyor ve emanetlerine sahip çıkıyoruz. Cumhuriyetimizin sonsuza dek yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

Bu konferansla devletimizin temellerinin nasıl atıldığı bugünlere nasıl gelindiği ve geleceğe nasıl taşınacağı noktasında genç dimağlara ne gibi sorumlulukların düştüğünün bilinmesini sağlamış olacaklarını belirterek bütün Sakarya halkını konferansı dinlemeye davet etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2021, 12:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER