Devlet Bahçeli'den CHP'ye tezkere tepkisi: Türkiye düşmanları ile aynı hizadalar

MHP lideri Devlet Bahçeli, önceki gün TBMM'de oylamaya sunulan Suriye-Irak tezkeresine "Hayır" oyu veren CHP'ye sert bir tepki gösterdi. Bahçeli'nin yaptığı açıklamada, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasını yağmalayanlar maalesef Türkiye düşmanlarıyla aynı hizadadır" sözleri yer aldı.

Devlet Bahçeli'den CHP'ye tezkere tepkisi: Türkiye düşmanları ile aynı hizadalar

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye ve Irak'taki görev süresini iki yıl uzatacak Tezkere, önceki gün TBMM Genel Kurulunda düzenlenen oylama ile kabul edildi.

CHP VE HDP "HAYIR" OYU VERDİ

Tezkereye; AK PartiMHP, İYİ Parti ve Memleket Partisi "Evet" oyu verdi. Günlerdir "Hayır" oyu kullanacaklarını vurgulayan ve çağrıda bulunan HDP, tezkereye hayır diyen partiler arasında yer aldı. CHP de tezkere için "hayır" oyu kullandı.

"BUNLAR TÜRKİYE KARŞITLARIDIR"

Bu duruma tepki gösteren MHP lideri Devlet BahçeliTwitter'dan bir açıklama yaptı. Bahçeli'nin paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı: " Türkiye'nin haklı davasını karalamayı siyaset zannedenler Anadolu'ya kapanıp, zillet ve hıyanete sessiz kalınmasını, bölücülere tepkisiz durulmasını dayatan, bunu da demokrasi maskesiyle servis eden millet ve vatan muhalifleridir. Bunlar aynı zamanda Türkiye karşıtlarıdır."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER