Klarnetçi kaleye geçti davul top oldu

Tekirdağspor ile Babaeskispor maçının ardından sevinçten sahaya atlayan davul ustası ile klarnet ustasının o anları renkli görüntülere sahne oldu. Rakip kaleye doğru giden ikiliden klarnetçi kaleye geçerken, davul ustası ise davuluyla rakip filelere gol attı.

Klarnetçi kaleye geçti davul top oldu

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Babaeskispor ile karşılaştığı maçın ardından rakibini 3 - 0 yenerek şampiyonluğu elde eden Tekirdağspor maçının ardından davul ustası ile klarnet ustası enstrümanları ile sahaya atladı. Rakip kaleye giden ikiliden klarnetçi kaleci olurken, davul ustası ise penaltı noktasına koyduğu davulunu kaleye şutlayarak gol attı. İkilinin bu anları ise bir vatandaşın cep telefonları kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Daha sonra sosyal medyaya atılan video kullanıcılar tarafından çokça izlendi. Davul ustası Cihan Yanmaz eğlence olsun diye böyle bir şey yaptıklarını belirterek, güzel tepkiler aldıklarını dile getirdi.

“Güzel tepkiler aldık”
Davulcu Cihan Yanmaz İhlas Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, “Ben bir müzisyenim davul çalıyorum. Roman çocuğuyum. Geçen de Tekirdağ’ımızın maçı vardı. Biz de oraya abilerimizle, kardeşlerimizle müzik eşliğinde gittik. Maç bitiminde bir biraderi klarnetçi olarak kaleye geçirdim. Ben de davulumla kaleye gol atmak istedim. Bizim için çok eğlenceli oldu ve çok güzel tepkiler aldık. Tekrar video çekmeyi düşünüyoruz” dedi.

“Eğlenceyi severiz”
Tekrar video çekmek istediğini dile getiren Yanmaz, “Bu sefer kemancı ile çekmek istiyorum. Kale boştu. Biz müzisyenler biraz eğlenceyi seven kişiler, gırgır şamata olsun dedik. Davulla penaltı attım ve gol oldu” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2022, 16:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER