Erenler Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısında MHP Grubu Temsilcileri Gündeme Dair Konuşmalar Yaptı

Erenler Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Fevzi Kılıç Başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıda MHP Grubu adına Tarık Taş ve Nurgül Ada söz alarak gündeme dair konuşmalar yaptı.

Erenler Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısında MHP Grubu Temsilcileri Gündeme Dair Konuşmalar Yaptı

MHP Grubu Temsilcisi Tarık Taş konuşmasında;
“Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına; Dünya Türklüğünün medarı iftiharı, Türk siyasetinin kutup yıldızı Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendiyi ölümünün 24. yılında rahmetle, minnetle ve saygıyla yad ediyoruz.

Bizleri Türk bayrağı olarak niteleyen, fikir, iman  ve ülkü aşkıyla bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete ve yalancılığa karşı ; Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletine davet eden, ölürse ten ölür canlar ölesi değil diyerek yüreğimizde her dem yeniden yeşeren ve Türk milletini kızıl elma yolunda turan ülküsünde birleştiren milliyetçi hareket partisi ve ülkü ocakları gibi asırlık kurumları bizlere hediye eden başbuğumuzun yüreklerimizde tutuşturduğu ülkü ve fikir meşalesi ebediyen yanacak ve yolumuzu aydınlatacaktır. Yolun yolumuz, davan davamız, emanetlerin onurumuzdur başbuğum. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.

diyerek erenlerimiz ile ilgili konulara geçmek istiyorum. Birkaç sorumuz ve önerimiz olacak;

Birinci olarak ErenlerSpor'umuzun süper amatör kümeden bölgesel amatör lige yükselmesini kutluyoruz ve emeği geçen herkese teşekkürü borç biliyoruz. İnşallah buradan da 3. lige geçeriz. Yeni yapılacak sosyal tesis alanımızda ErenlerSpor’ a da yer verilmesini temenni ediyoruz. Başkanım seçim çalışmalarında erenler sporumuzu önce bal ligine oradan da 3. lige çıkması vardı. Bunun ilk adımını gerçekleştirdik. İnşallah devamı da gelir diyoruz. Başkanım birde diğer vaadimiz hastane konusu vardı. 250 yataklı acil durum hastanesi, geçtiğimiz günlerde bu konu ile alakalı medyada iptal olduğu konusu gündeme geldi. 100 yataklı olarak orman işletme bahçesine yapılacak deniyordu haberde. Bu konudaki son durum nedir? erenlerimizin ön önemli eksikliği olan hastane konusunda MHP grubu olarak her atacağınız adımda yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu işin takipçisi olalım ve bu hastaneyi Erenler'imize kazandıralım.” İfadelerinde bulundu.

MHP Grubu Temsilcisi Nurgül Ada konuşmasında; “Türk polis teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü nedeni ile  35 yıl severek hizmet ettiğim, ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiç bir fedakarlıktan kaçınmayıp, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan emniyet teşkilatı mensuplarının polis haftasını kutluyorum.

Türk Polis Teşkilatı 10 Nisan 1845 tarihinde kurulmuştur. Halen 3201 sayılı Emniyet Teşkilat Kanunu ve 2559 sayılı Polis Vazife ve Selahiyet Kanunu ile yetkilendirilmiştir.

10 Nisan Polis Gününü aziz milletimiz, huzur ve güvenliğin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine, minnettarlığının bir ifadesi olarak armağan etmiştir.

Türk polisi gösterdiği olağan üstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, milletin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.

Unutmamalıyız ki, vatanı için yeri geldiğinde bir an bile tereddüt etmeyerek canını feda eden polisimiz, kanunsuzluğun ve vicdansızlığın karşısında dün olduğu gibi bugünde milletiyle her zaman dimdik ayakta durmaktadır.

176 yıllık tecrübesi ile yapmış olduğu başarılı çalışmalarla, sadece ülkemizde değil, dünya kamuoyunda da adından söz ettirmekte olan Emniyet Teşkilatının 10 Nisan Polis Haftasını tekrar kutluyor, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden teşkilat mensuplarını rahmetle, gazilerimizi ve emekli emniyet mensuplarımızı minnetle anıyorum. “ açıklamalarında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2021, 20:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER