Ferizli’de 4 bin Aboneye Yeni İçme Suyu Hattı

Ferizli İlçesi’nin 6 mahallesinde çap yetersizliği nedeniyle oluşan arıza ve kesintilerin önüne geçmek için Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını başlattı. Tamamlandığında 2 bin 200 metre uzunluğa sahip olacak yeni içmesuyu hattı ile bölgeye uzun yıllar boyunca kaliteli ve kesintisiz içmesuyu ulaştırılacak.

Ferizli’de 4 bin Aboneye Yeni İçme Suyu Hattı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Ferizli İlçesi’nin Abdürrezzak, Ağacık, Hocaoğlu, Sarıahmetler, Teberik ve Tokat mahallelerinde içmesuyu hattının çapının yetersiz olması nedeniyle ortaya çıkan sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmalarını başlattı. Tamamlandığında 2 bin 200 metre uzunluğa sahip olacak yeni içmesuyu hattının imalatı sonrasında bölgede yaşanan su arızalarının önüne geçilerek uzun yıllar boyunca kesintisiz bir şekilde içmesuyu ulaştırılacak. Kaynak imalatı tamamlanan ve kazı işlemlerine başlanan yeni hat bölgeye kazandırıldığında 6 mahallede ikamet eden 4 bin vatandaşın içmesuyu sorunları tamamen çözüme kavuşturulacak. Aynı zamanda çalışmalar kapsamında bölgeye kazandırılacak yeni hat ile kayıp ve kaçak oranı da en aza indirilecek.

4 bin abone kesintisiz içmesuyu ile buluşacak

Devam eden çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “ Sakarya’nın altyapı ağını geleceğe hazırlamak için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Eskiyen ve yetersiz kalan altyapı hatlarını yenileyerek güçlü altyapı ağımızı her geçen gün daha genişletiyoruz. 2 bin 200 metrelik yeni içmesuyu hattı ile toplam 4 bin abonemizi kaliteli içmesuyumuzla kesintisiz bir şekilde buluşturacağız” ifadelerine yer verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER