MHP Akyazı İlçe Teşkilat Başkanı Dertli Covid-19 Salgın Hastalığı Süreci ve Aşı Uygulamalarına İlişkin Basın Açıklaması Yayınladı

MHP Akyazı İlçe Teşkilat Başkanı Dertli Covid-19 Salgın Hastalığı Süreci ve Aşı Uygulamalarına İlişkin Basın Açıklaması Yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı İlçe Teşkilat Başkanı Dertli Covid-19 Salgın Hastalığı Süreci ve Aşı Uygulamalarına İlişkin Basın Açıklaması Yayınladı. Başkan Dertlinin açıklaması:

"Çok kıymetli hemşehrilerim; 
Hepinize sağlık, sıhhat ve bereketli işler diliyorum.
Malumunuz üzere dünyamızı saran, asrın vebası diyebileceğimiz Covid-19 salgın hastalığından güzel ilçemiz Akyazı’da oldukça etkilenmiş durumdadır. Başta sağlık kurumlarımız olmak üzere kolluk kuvvetleride dahil devletin bütün kurumları 7/24 büyük özveri ve fedakarlıkla çalıştılar ve hala çalaşmaktalar. Ne varki bütün bu çalışmalara rağmen ilçemiz hedeflenen seviyeyi yakalayamamıştır. Bu durumda çocuklarımıza, geleceğimizin teminatı gençlerimize, sağlıklı bir ortam sağlayabilmek için üzerimize düşenleri ve başta MASKE, MESAFE, TEMİZLİK kurallarını titizlikle uygulamalı, toplu alanlarda bulunmaktan kaçınmalıyız.
Geçtiğimiz günlerde Tıp Bayramı münasebetiyle yaptığımız sağlık kurumları ziyaretlerimizde Akyazı İlçe Sağlık Müdüresi Uzm.Dr. Sayın Sevda GÜRSEL hanımefendi, vatandaşlarımızın genel olarak duyarlı olduğunu fakat Covid-19 salgın hastalığını hafife alan çok sayıda vatandaşımızında bulunduğunu, çay ocakları önlerindeki yığılmaların süreci olumsuz etkilediğini, başarıyla yürütülen aşı çalışmalarına sırası gelen vatandaşlarımızın yüksek hassasiyet gösterip yardımcı olmaları gerektiğini dile getirdi.
Saygıdeğer hemşehrilerim, aşı sırası gelen vatandaşlarımızın aşı yaptırmaları ciddi bir sorumluluktur. Birçok ülkede aşı temin edilemezken veya ücret karşılığı yapılırken, bizim ülkemizde, tamamen devlet imkanlarıyla aşı uygulamaları ücretsiz yapılmaktadır. Aşı sırası gelen vatandaşlarımızın bir an evvel aşı uygulamalarını yaptırmalarını önemle rica ediyoruz. Sırası gelen vatandaşlarımızın aşı uygulamalarını yaptırmasıyla birlikte sıra orta yaş ve genç nüfusumuza gelebilecektir. Bu konuda büyük bir önemle destek olacağınızı ümit ediyorum.
Biz Milliyetçi Hareket Partisi kurumsal kimliğimizle yönetim kurulu toplatılarımız dahil olmak üzere bütün faaliyetlerimizi Bilim Kurulumuzun öngördüğü Covid-19 kuralları çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Kahraman sağlık çalışanlarımızın ve kolluk kuvvetlerimizin her zaman destekçisiyiz. Kahramanlarımız yalnız değildir.  
Saygıdeğer hemşehrilerim ‘Sağlıklı bir toplum, şuurlu bir gençlik için gelin her şeye rağmen bu salgına DUR diyelim…’
Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetlerimle selamlıyorum. Allah’a emanet olun."
                                                                                                                
ALİ DERTLİ
MHP AKYAZI İLÇE BAŞKANI

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER