MHP Akyazı : ''KIZILAY'ımızın Destekçisi ve Gönüllüsüyüz.''

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli ve yönetimi KIZILAY'ın çağrısına destek verdi.

MHP Akyazı : ''KIZILAY'ımızın Destekçisi ve Gönüllüsüyüz.''

KIZILAY Akyazı İlçe Temsilciliği , Akyazı Merkez Gazi Süleyman Paşa Camii önünde Kan Bağışı Noktası oluşturdu. KIZILAY Akyazı Temsilcisi Mustafa Birincioğlu tüm vatandaşlara destek çağrısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli , İlçe Sekreteri Osman Dedecan , Başkan Yardımcıları; Serkan Özgür ve Mehmet Canbakan çağrıya destek verdi. Kan Bağışı Noktasına giderek kan bağışı yaptılar. 

Bağış sonrasında İlçe Başkanı Ali Dertli : ''KIZILAY'ımızın bir zaman değil, her zaman destekçisi ve gönüllüsüyüz. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bağışlara bugün bir yenisini daha ekledik. KIZILAY'ımıza teşekkkür ederiz.'' ifadelerini kullandı. 

Bu ifadelirin ardından;

KIZILAY Akyazı Temsilcisi Mustafa Birincioğlu : ''Milliyetçi Hareket Partisi'nin kan bağışı konusundaki hassasiyeti bizleri memnun etmektedir, ideolojik olmak çok güzel bir çizgi. MHP İlçe Başkanımız Ali Dertli ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Akyazı'mızda tüm parti ve kuruluşlarımızın hassasiyetlerine ihtiyacımız vardır.'' ifadelerini dile getirdi.

    

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı İlçe Başkanlığı sosyal medya adreslerinden yaptığı açıklamada KIZILAY'a ve yöneticilerine teşekkür etti.

MHP Akyazı'dan yapılan açıklama; ''KIZILAY'ımızın Destekçisi ve Gönüllüsüyüz.''

''Akyazı KIZILAY Temsilciliğinin Kan Bağışı çağrısana destek verdik. KIZILAY'ın destekçisi ve gönüllüsüyüz. 

İlçe Başkanımız Sn. Ali DERTLİ, Parti Sekreterimiz Sn. Osman DEDECAN, Başkan Yardımcılarımız Sn; Serkan ÖZGÜR ve Mehmet CANBAKAN, Akyazı KIZILAY Temsilciliğinin Kan Bağışı çağrısına kulak vererek, kan bağış noktasında, kan bağışında bulundular. 

Bağış noktasında İlçe Başkanımıza ve heyetine gösterdikleri ilgi, alakadan ötürü, Akyazı KIZILAY Temsilcisi Sn. Mustafa BİRİNCİOĞLU beyefendiye, Kan Bağışçısı Uzmanı Sn. İlke DÖLEK hanımefendiye ve KIZILAY görevlilerine teşekkür ediyor, KIZILAY'ımızın destekçisi ve gönüllüsü olduğumuzu bildirerek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyoruz.''

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2021, 17:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER