Pamukova Pınarlı’ya yeni içmesuyu hattı

Büyükşehir SASKİ marifetiyle Pamukova Pınarlı mahallesinin içmesuyu altyapısını yeniliyor. Bölgedeki kireçli ve eskiyen hatlar değişecek, yaklaşık 3 bin metrelik yeni şebeke hattı inşa edilecek. 68 abonenin bağlantıları yenilenecek. Projeyle bölgeye yeni ve uzun ömürlü hatlarla kaliteli ve sağlıklı içmesuyu ulaştırılacak.

Pamukova Pınarlı’ya yeni içmesuyu hattı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehrin dört bir yanında içmesuyu şebekelerini yenilemeye yönelik çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Pamukova’nın Pınarlı mahallesinde içmesuyu şebekelerinin yenilendiği ifade edilirken, bölgedeki kireçli ve eskiyen hatlar devreden alınarak yenileri inşa edilecek ve abone bağlantıları yeniden yapılacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgeye yeni ve uzun ömürlü hatlarla kaliteli ve sağlıklı içmesuyu ulaştırılacak.

3 bin metrelik içmesuyu hattı

SASKİ’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerle musluklara kaliteli içmesuyu ulaştırıyoruz. Zamanla eskiyen ve deforme olan hatları yeniliyor, yetersizlik sorununun yanı sıra kireçli ve eskiyen hatları devre dışı bırakıyoruz. Bu kapsamda Pamukova Pınarlı mahallemizde de benzer bir durum tespit ettik. İçmesuyu hattında kireçlenen ve zaman zaman su kesintilerine sebep olan altyapıyı yeniliyoruz. İki ana hatta yapacağımız çalışmayla bölgeye yaklaşık 3 bin metrelik içmesuyu hattı inşa edecek, 68 abonenin bağlantılarını yenileyeceğiz. Bölgenin içmesuyu kalitesini ve altyapı geleceğini garanti altına alacak projemizin hayırlı olmasını diliyoruz.” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER