"Türk İslam Ülküsü’nün Işığı Hoca Ahmet Yesevi" kitabının yazarı İlhan Ayhan Mhp Sapanca İlçe Teşkilatını ziyaret etti

"Türk İslam Ülküsü’nün Işığı Hoca Ahmet Yesevi" kitabının yazarı İlhan Ayhan MHP Sapanca İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar'a kitabını hediye etti.

"Türk İslam Ülküsü’nün Işığı Hoca Ahmet Yesevi" kitabının yazarı İlhan Ayhan Mhp Sapanca İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar yazar İlhan Aydın ile görüşmesinden sonra açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada; "Teşkilatımız mensubu kıymetli kardeşimiz İlhan Ayhan, yeni çıkarmış olduğu “Türk İslam Ülküsü’nün Işığı Hoca Ahmet Yesevi” isimli kitabını teşkilat binamızda bizleri ziyaret ederek taktim etmiştir. Kendisini bu başarılı çalışmasından dolayı tebrik ediyor Türk İslam Ülküsü’ne ve Türk Tarihine katkılarının devamını bekliyorum.
Ülkü Ocaklarına ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne son zamanlarda ABD ve AB’de terörist yaftası vurmaya çalışanlar liderimiz Devlet Bahçeli’nin ” Ülkü Ocaklarından şehit çıkar, gazi çıkar, vatan ve millet sevdalısı çıkar, siyaset ve bilim adamı çıkar, sanat ve bilim insanı çıkar” sözleri bugünün ifadesidir. 
Ülkü Ocaklarından yetişmiş kardeşlerimizin ortaya koydukları bu eserler Ülkücü Hareketin nasıl bir ilim ve irfan yuvası olduğunun en büyük göstergesidir.
Allah sayılarını artırsın.
Değerli kardeşim İlhan Ayhan’ı bir kez daha tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı olarak her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu bilmesini istiyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2021, 14:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER