Mehmet Koç’un Mutlu Günü

Aslen Ağrılı olan, AK Parti Kurucu Üyelerinden, ‘Balıkçı Mehmet’ olarak tanınan ve yıllardır Katlı Pazaryeri’nde esnaflık yapan, Hakkı Usta Adana Sofrası Genel Müdürü, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Koç; evlerinin önünde yapılan cemiyetle, tek oğlu olan Onur Koç’u evlendirdi.

Mehmet Koç’un Mutlu Günü

Sakarya’nın tanınmış ve köklü ailelerinden Mehmet & Sibel Koç çiftinin tek oğlu olan Onur Koç ile Aslen Sinop Gerze’li olan Dursun & Nilgün Aktaş çiftinin güzel kızlarından Nilgün Aktaş; Şeker Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan Şafakari Kır Bahçesi’nde gerçekleşen düğün töreniyle evlenerek, yuvalarını kurdu.

Çevresinde sevilen kişiliğe sahip olan Mehmet Koç’un oğlunun cemiyetine; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Pamukova Belediye Başkanı Güven, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti 24. 25. 26. ve 27. dönem Sakarya Milletvekili Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, AK Parti 22.-23. Dönem Sakarya Milletvekili AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Adapazarı Belediyesi eski Başkanı Süleyman Dişli, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ömer Turan, Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya il Başkanı Mehmet Demir, Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, Hak-İş Konfederasyonu Sakarya İl Başkanı ve Hizmet-iş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Sakarya Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Odası Yekta Tepe, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Müdürü Yasin Dişli, 15 Temmuz Mahallesi Muhtarı ve 15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkan Vekili Yunus Özçelik, Baro eski Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, SATSO eski Başkanı Erol Öztürk, MÜSİAD Sakarya 2. Dönem Başkanı Mehmet Aracı, Sakarya kuyumcular Odası eski Başkanı Hakan Tenekeci, İşadamları; Adem Bilgen, Ahmet Demir, Ali Gezer, Bülent Bülbül, Cemil Barik, Cengiz Barik, Hakkı Uçar, İsmail Eminler, Harun Doğrusever, Hasan Saka, Hüseyin Emanet, Levent Bülbül, Ömer Arslan, Sabahattin Çakır, Tarık Beşen ve Yunus Barik ile iş, siyaset, medya, spor, STK, sağlık, askeri camiasından tanınmış isimlerde yer aldı.

Yoğun programlarından dolayı katılamayan; Ak Parti İzmir Milletvekili, TBMM 28. Dönem Başkanı eski Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim işleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, TÜRK-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ak ise yolladıkları telgraf ile Nilgün & Onur Koç çiftini tebrik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER