Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar: "Lidere Sadakat Şerefimizdir"

MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Şuşa’da yapılacak olan ilkokula il teşkilatı olarak tam destek vereceklerini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar: "Lidere Sadakat Şerefimizdir"

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar Şuşa'da bir ilkokul yapılması konusuna dair sosyal medya hesabından açıklama paylaştı. Akar yaptığı paylaşımda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin Şuşa’da bir ilkokul yapılması talimatını verdiğini, Sakarya İl Teşkilatı olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmek ve Ülkü Ocaklarına destek vermek adına ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

İşte MHP Sakarya İl Başkanı Akar'ın paylaşımı;

"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, Sayın Cumhurbaşkanımızın müsaadeleri ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in uygun bulması halinde, Ülkü Ocaklarımıza kadim Türk tarihinin güzide şehirlerinden olan Şuşa’da bir ilkokul yapılması talimatını vermiştir.

Genel Başkanımızın talimatı bizim için emir niteliğinde olup Sakarya İl Teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek ve Ülkü Ocaklarımıza destek vermek adına elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu bildiriyorum.

Lidere sadakat şerefimizdir."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER