Sakaryaspor'un bugün maçı var!

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 12’inci haftasında Afjet Afyonspor’u konuk edecek. Sakaryaspor, bugün oynayacağı Afjet Afyonspor karşılaşmasını kazanarak zirveye oturmak için rakiplerden gelecek haberleri bekleyecek.

Sakaryaspor'un bugün maçı var!

Sakaryaspor , TFF 2.Lig’in 12’inci haftasında bugün ligin iddialı ekiplerinden Afjet Afyonspor’u konuk edecek. Sakarya Atatürk Stadı’nda saat 13:00’de başlayacak olan müsabakayı Ankara Bölgesi Klasman hakemlerinden Onur Bingöl yönetecek. Bingöl'ün yardımcılıklarını Buğra Can Semercioğlu ile Levent Yeşilyurt üstlenecek.

4’DE 4

Şampiyonluk yarışında liderin 2 puan gerisinde bulunan Sakaryaspor son haftalarda aldığı başarılı sonuçları bugün oynayacağı Afyon maçında da sürdürmek istiyor. Ligde üst ütse oynadığı İnegöl, Niğde ve Adıyaman maçlarını kazanan yeşil siyahlılar Afjet Afyonspor karşısında da aynı performansı göstererek kazanmak istiyor.

2.Lig Kırmızı Grup’ta kritik maçların oynanacağı bu günde Sakaryaspor, Afyon karşısında kazanması halinde rakiplerden gelecek haberlere göre zirvenin yeni sahibi olabilir.

ÇAĞLAYAN CEZA ALABİLİR

Sakaryaspor’un yarın oynayacağı Afjet Afyonspor karşılaşması öncesinde kart cezalısı oyuncusu bulunmazken savunmanın en önemli isimlerinden Çağlayan Menderes sarı kart ceza sınırına geldi. Bu sezon ligde 10 maçta forma giyen genç savunma oyuncusu 2 gol kaydederek dikkat çeken bir performans sergilemişti. Vanspor, maçının ardından üst üste oynanan Niğde ve  Adıyaman maçlarında sarı kart gören Menderes bu maçta da kart görmesi halinde cezalı duruma düşebilir ve Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Diyarbekir müsabakasında forma giyme hakkını kaybedebilir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER