ASKON SAKARYA'dan Örnek Olacak Ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sakarya Şubesi yeniden AK Parti İl Başkanı seçilen Yunus Tever’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ASKON ziyarete giderken çiçek ya da çikolata değil SAKVA’ya yapılan bağışın makbuzunu götürdü.

ASKON SAKARYA'dan Örnek Olacak Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’in 7.Olağan Genel Kurul’da güven tazelemesi sonrasında ziyaretler sürüyor. Anadolu Aslanları işadamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz ve arkadaşları yeniden il başkanı seçilen Yunus Tever’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. ASKON heyeti ziyarete giderken alışık olunan çiçek ve çikolata yerine, Sakarya’da ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtan SAKVA’ya bağış yapıp makbuzunu götürdüler.

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever çiçek ve çikolata yerine makbuzla kendisini ziyaret eden heyete teşekkür ederek “Çok ince ve güzel bir davranış. Çiçek ve çikolata yerine SAKVA’ya bağış yapılmasını çok anlamlı buldum” diyerek ASKON heyetine teşekkür etti. ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz “Çiçek veya çikolataya verilecek bedeli daha anlamlı bir yerde kullanmak istedik. Temennimiz bu hareketin daha da yaygınlaşması. İnşallah kurumlararası ziyaretlerde farklı kurumlara bağışlar yapılmasına vesile oluruz” dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER