MHP Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli: “Uzun ve bereketli ramazan sofralarında tekrar bir arada olmanın umudunu kalplerimizde taşıyoruz”

MHP Arifiye İlçe Başkanı ve Eleganza Ajans Kurucusu Ferit Şekerli, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MHP Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli: “Uzun ve bereketli ramazan sofralarında tekrar bir arada olmanın umudunu kalplerimizde taşıyoruz”

Şekerli mesajında, ‘’Koskoca bir yılın; en hayırlı, maneviyatı yüksek, nefis ve terbiye ayı olarak görülen bereketli Ramazan Ayını çok şükür ki bu yılda büyük bir heyecan ile karşılama şerefine nail olduk. Tüm İslam dünyası olarak; ilk sahuru ve ilk orucu gerçekleştirecek olmanın derin huşusu içerisindeyiz.

Peygamberimiz (s.a.v) “Kim faziletine inanarak ve karşılığını Allah'tan bekleyerek Ramazan orucunu tutarsa geçmiş günahları bağışlanır” şeklinde buyurmuştur. Günahlarımızın bağışlanması için af dilediğimiz fazileti yüksek Ramazan ayı; tüm Müslümanların nefsini terbiye etme, kardeşinin halinden anlama ve sabır gibi kavramlara yüksek önem ve hassasiyet gösterdiği bir aydır. Maddi ve manevi güzelliklerin bir arada yaşandığı bu mübarek ayda; sevgi, hoş görü ve dayanışma gibi kavramlar ön plana çıkartılmalıdır.

İslam dininin bir öğretisi olan Ramazan orucu; sadece yiyeceklerden sakınmayı değil, ruhsal olarak da tüm kötülüklerden uzak kalmayı buyurur. Ramazan ayında; ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan sıkıntıların tez zamanda son bulmasını ve sağlık dolu günlerimize kavuşarak, kalplerimizi dolduran manevi atmosferin bütün bir yıla yayılıp; birlik ve beraberliğe vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Sevinç, heyecan ve gönül huzurunun yanı sıra; bu Ramazan da sevdiklerimizden ayrı kalacak olmanın burukluğunu yaşıyor, uzun ve bereketli ramazan sofralarında tekrar bir arada olmanın umudunu kalplerimizde taşıyoruz. Sonsuz rahmetin, hikmetin ve bereketin ile Hoş geldin On Bir Ayın Sultanı!” ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2021, 10:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER