CADDE 54'TE GÖZLER KAPALI KULAKLAR SAĞIR

MHP İl Başkanı Levent Bülbül haftalık olağan toplantısında yine gündeme Serdivan’da yapımına başlanan Cadde 54 projesini taşıdı. Sakarya halkının ve kamu oyunun ciddi menfaat kayıpları olduğu proje ile ilgili haftalardır açıklama yaptığını bu açıklamaların basın  ve medya organlarında yeterli derecede yer bulamadığını ifade eden MHP İl Başkanı Bülbül, bu işin sorumluları verecek cevapları olmadığı için açıklamalarımız basında yer almasın diye gayret gösteriyorlar dedi.

CADDE 54'TE GÖZLER KAPALI KULAKLAR SAĞIR
MHP İl Başkanı Levent Bülbül haftalık olağan toplantısında yine gündeme Serdivan’da yapımına başlanan Cadde 54 projesini taşıdı.

Sakarya halkının ve kamu oyunun ciddi menfaat kayıpları olduğu proje ile ilgili haftalardır açıklama yaptığını bu açıklamaların basın  ve medya organlarında yeterli derecede yer bulamadığını ifade eden MHP İl Başkanı Bülbül, bu işin sorumluları verecek cevapları olmadığı için açıklamalarımız basında yer almasın diye gayret gösteriyorlar dedi.

Projeye değil projede Sakarya halkının hakkının yenmesine itirazları olduğunu söyleyen il başkanı şöyle devam etti;

” Bizim projeye karşı olduğumuz yok. Bizim bağcılarla da işimiz yok. Biz Sakarya’nın yiyeceği üzüme bakıyoruz. Kamu yararına bakıyoruz. Sakarya’ya üzüm yerine taş yedirmeye çalışıyorsanız bunun karşısında MHP olarak dururuz.” dedi.

E4B0E2A3-01EE-4217-B996-2DEFA8D19FDE

Cadde 54 konusunda başlattıkları hukuki sürecede değinen Bülbül;

“Bağımsız Türk yargısına güveniyoruz. konuyla ilgili müdahale yetkisi olan Büyükşehir Belediyesi’ne de dilekçe verdik” dedi.

 

MİLLİ FİKİR

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 08:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER