MHP SAKARYA GÜÇ TOPLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen il ve ilçe başkanları toplantısına tam kadro katılan MHP Sakarya İl Teşkilatı 2018 yılı çalışmaları ve 2019 seçimleri için Antalya’da güç depoladı. Lider Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleşen prorgramda 18 Mart 2018’de yapılacak kurultayın mana ve önemi 2019 yılında yapılacak seçimlerin Türkiye ve Dünya çapında neleri ilgilendirdiği ve uygulanacak çalışma stratejileri değerlendirildi.

MHP SAKARYA GÜÇ TOPLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen il ve ilçe başkanları toplantısına tam kadro katılan MHP Sakarya İl Teşkilatı 2018 yılı çalışmaları ve 2019 seçimleri için Antalya’da güç depoladı.

Lider Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleşen prorgramda 18 Mart 2018’de yapılacak kurultayın mana ve önemi 2019 yılında yapılacak seçimlerin Türkiye ve Dünya çapında neleri ilgilendirdiği ve uygulanacak çalışma stratejileri değerlendirildi.

Yapılan kamp sonrası açıklama yapan İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül, Sakarya tüm ilçeleri ile memleket adına her türlü mücadeleyi vermeye tam kadro hazırdır. 2019 yılı Türk Milliyetçilerinin muzaffer yılı olacaktır dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 17:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER