Erenler Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Erenler Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısında konuşan Başkan Fevzi Kılıç, “Erenler’imizin 33 mahallesine hizmet götürmek, birlik ve beraberlik içinde Erenler’imize yenilikler, güzellikler kazandırmak niyetiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve Allah’ın izniyle de sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Erenler Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Erenler Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Fevzi Kılıç Başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. 6 Maddenin görüşülerek karara bağlandığı Meclis Toplantısında Başkan Kılıç, ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi vererek, Covid-19 ile ilgili tedbir ve denetimlerin sıkı bir şekilde devam ettiğini ifade etti. Toplantıda MHP Grubu adına Mehmet Ocak ve Nurgül Ada söz aldı.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Meclis Toplantısında konuşan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe genelinde çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Erenler’imizi daha iyi seviyelere getirebilmek adına tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışmaya devam ediyoruz. Şuan için ekiplerimiz AGDAŞ ile kırsal mahallelerde başlattığımız doğal gaz çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Bağlar Caddemizde devam eden duble yol çalışması da son aşamaya geldi” dedi.

HIZ KESMEDEN DEVAM

Başkan Kılıç, “2020 yılı Erenler’imiz için asfalt yılı olacak demiştik ve yıl içerisinde Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte 59 bin yon asfalt atmıştık. Bu doğrultuda ciddi bir alt yapı, asfalt ve tretuvar çalışması gerçekleştirmiştik. Yine asfalt sezonunun açılması ile birlikte kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Parolamız Erenler’imiz için hız kesmeden devam” dedi.

HER MAHALLEYE HİZMET

Başkan Kılıç, “Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaş ziyaretlerimizi sürdürüyor, vatandaşlarımız ve muhtarlarımız ile hiç uzak kalmıyoruz. Erenler’imizin 33 mahallesine hizmet götürmek, birlik ve beraberlik içinde Erenle’imize yenilikler, güzellikler kazandırmak niyetiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve Allah’ın izniyle de sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Kılıç’ın konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi ve 6 maddenin karara bağlanması ile meclis sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2021, 10:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER