MHP Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli, "ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK!"

Milliyetçi Hareket Partisi Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli, MHP Arifiye İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında açıklamalarda bulundu.

MHP Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli, "ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK!"

Milliyetçi Hareket Partisi Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli, MHP Arifiye İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında Irak'ın kuzeyinde bulunan Gara bölgesi ile ilgili detaylara değinerek açıklamalar yaptı. Şekerli yaptığı açıklamada,

‘’Irak'ın kuzeyinde bulunan Gara bölgesinde aralarında asker ve polislerin de olduğu 13 kişinin şehit edilmesi sebebiyle derin üzüntü içerisindeyiz. Terör örgütü pkk'nın haince şehit ettiği 13 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Aziz milletimize başsağlığı diliyoruz. "Gara öncesi ve sonrası aynı olmayacaktır." İfadelerinde bulunan Sayın Genel Başkanımız; Devlet Bahçeli’nin tüm sözlerine harfiyen katılıyor; bölücülük sorununu kurnazca örtbas etmeye kalkışan, terörün konuşulmasına karşı çıkan, beka mücadelesini küçümseyen kim varsa, onlarında en az eli silahlı bir terörist kadar adi ve alçak olduğuna inanıyoruz.

Millet İttifakı adı altında bulunup, Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebini isteyenler; PKK/YPG'ye kol kanat geren sözde insan hakları savunucuları PKK'nın yanında saf tutan , Türk toplumunun birliğini ve dirliğini bozmayı amaçlayan bu hain düşüncelere mahal vermemek için var gücümüzle mücadele göstereceğiz. Bu barbarların, Vatanın masum evlatlarının hayatlarına kast etmenin ağır sonucunu katbekat yaşayıp, en ağır cezalara tabii tutulacağından şüphemiz yoktur. Bugün; nankör bir şekilde Türk Devletinin ekmeğini yiyip havasını soluyan, imkanlarından yararlanmaya devam eden bu adi kişilikler, dönüp bu devletin varlığına diş bileyerek , suikast düzenleyen teröristlerden başkası değildir. Milli yüreklerimize ateş topu gibi düşen Aziz şehitlerimiz; bu vatan size minnettardır.

Bizler Milliyetçi Hareket Partisi Arifiye İlçe Teşkilatı olarak; kalbi vatan aşkıyla çarpan, milli duygular ile yoğrulan her bir vatandaşımızı kazanmak için mücadele etmeye devam ediyor, Cumhur İttifakı Çatısı altında ülkemizin çıkarlarını en doğru şekilde gözetmeye biat ediyoruz. Terör yandaşı tüm hainlere, rahmetle andığımız çok değerli Genel Kurucumuz Alparslan Türkeş’in; ‘’ Allah bir, Vatan bir, Bayrak bir, Kitap bir, Millet bir… Böldürtmeyeceğiz‘’ sözü ile cevap veriyoruz…" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2021, 10:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER