ŞEHİTLERİMİZİ UNUTTURMAYACAĞIZ

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTTURMAYACAĞIZ


MHP Adapazarı ilçe başkanı Halil Hakan Oturak yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Ekim 2011’de Çukurca’da şehit olan Jandarma Çavuş Birol Elmas’ın Korucuk’ta yaşayan ailesini ziyaret ettiler.

Şehidimizin annesi oğlundan bahsederken, yüreğindeki acının ilk günkü tazeliğiyle Birol’un terhisine 3 ay kalmıştı, son zamanlarda şehit olacağından haberi varmış gibi davranıyordu. Allah ona nasip etti. Vatan sağ olsun ifadelerini kullandı.

Şehidimizin kardeşinin, 26 askerimizin şehadete kavuştuğu o geceyi şehitlerin fotoğraflarının bulunduğu bir resimde “Gökyüzünde yirmi altı yıldız kaydı… Yirmi ilde düştü Ayyıldızlar… Bir tanesi düştü Sakarya’nın göbeğine… Ağlama anne ölmedi oğlun… Yüreklerde yaşıyor…” ifadeleri yürekleri dağladı.

İlçe başkanı 2011 hain Çukurca baskının tüm tazeliği ile hafızalarda yaşadığını belirterek, şehitlerimizin bu vatanın gerçek sahibi olduklarını ifade etti.

Belli aralıklarla şehit ailelerini ziyaret ettiklerini söyleyen ilçe başkanı, amacımız şehit ailelerinin hatırını sormak ve şehitlerimizi hatırlarda sürekli yaşatmaktır dedi.

PKK hain terör örgütünün ilk eylemini 15 Ağustos 1984 yılında Siirt Eruh’ta yaptığını, bu saldırıda P. Er Süleyman Aydın’ı şehit ettiklerini, aynı yıl Kasım ayında Şırnak Karageçit köyünü basarak 2’si çocuk 9 vatandaşımıza kıydıklarını bu baskınla alakalı gazeteci Mehmet Ali Birand’ın sorduğu “Eylemleriniz arasında öyle eylemler var ki, kadında ölüyor çocukta ölüyor, yani o korumaya çalıştığınız halkı karşınıza almıyor musunuz?” sorusuna “ O bir eylem, bir derinleşme nedeni olarak ele alınıyor. Bir küçük grup gitmişse o gruptan yeni bir insanlık nasıl yaratılır, öyle telafi ediliyor” şeklinde verdiği cevapla, Apo denen hainin bebek katili olduğunu kendi ağzıyla itiraf ettiğini hatırlatan ilçe başkanı, Türk milleti bu acıları asla unutmayacak, hainlere karşı son nefes son nefer son damla kana kadar mücadelesine devam edecektir dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 00:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER